top of page

Spoštovani !

Vabimo vas, da se z vso vašo ustvarjalnostjo pridružite pobudnikom nastanka svetovne skupnosti tistih, ki znamo polepšati in očuvati življenje na Zemlji.

Zelo veliko lahko naredimo, če svoja bivališča prilagodimo pogojem trajnostnega načina prebivanja. V trisobni lesni hiši lahko skladiščimo 21 ton CO2, če pa si postavimo enako veliko betonsko hišo, gre v ozračje 42 ton CO2.

Lahko se samooskrbujemo z energijo sončnega sevanja za vse potrebe bivališč in osebnih električnih vozil. Za boljše zdravje in daljše aktivno življenje se lahko doma oskrbujemo s svežo sezonsko zelenjavo, jagodičjem, sadjem vseh 12 mesecev v letu, pijemo le čisto vodo in dihamo čisti zrak v zaprtih prostorih.

 

Sodelujete lahko tako, da:

  • naročite zadrugi SULIGREEN z.o.o., da za vas zgradi novo hišo ali stanovanje ali pa vam obstoječe bivališče dogradi;

  • sodelujete pri graditvi in prodaji vsaj 30.000 lesenih hiš ali stanovanj kot izumitelj ali gospodarstvenik;

  • podprete naše predloge in jih posredujete politikom, da v naslednjih treh letih postavimo 10.000 najemnih kadrovskih in socialnih lesenih vrstnih hiš in stanovanj tako, da bi EKO sklad za donacije stanovanjskim skladom, občinam in fizičnim osebam namenil vsaj 500 milijonov evrov donacij iz nepovratnih sredstev EU, ki jih prejme Slovenija;

  • vložite kapital v denarju, gradbenih parcelah ali gozdovih;

  • izrazite interes za naročanje eko hrane pri lokalnih eko kmetovalcih;

  • spremljate informacije o uvajanju trajnostnega načina prebivanja, urbanega vrtnarjenja in drugem kot sledilci;

 

Če vas sodelovanje zanima ali želite prisostvovati zoom interaktivnim pogovorom, nas o vaših željah in namenih obvestite na e-mail: info@enepro.eu ali info@suligreen.com 

Program SULIGREEN je lep primer celostnega načrtovanja bivanja. Vsebuje stavbo, lastno oskrbo z energijo, vodo in hrano.

OBIŠČITE SPLETNO STRAN www.suligreen.com

bottom of page