top of page

S sonaravno gradnjo oblikujemo PROSTOR​ za sonaravno BIVANJE ter omogočamo aktivno sooblikovanje bivanjskih in delovnih prostorov v obliki samogradnje in urejanja okolice - generacije jo ljubijo


​​Sonaravna kakovost bivanja je način življenja in ustvarjena takrat, ko okolje v katerem živimo in ustvarjamo, vpliva stimulativno na vse nivoje našega življenja. V izbran prostor na primeren način umestimo bivalno enoto. Tako prostor (okolje) kot tudi uporabljena bivalna enota (dom, pisarna, atelje, ipd.) se razvijata, spreminjata, rasteta in se dopolnjujeta skupaj z uporabniki. Narava diha z vsemi minerali, rastlinjem, živalmi in človekom. Harmonično dihanje in povezanost je osnova življenja samega in zato temelj zdravja.

Sonaravna hiša je delček narave in je sestavljena iz najkvalitetnejših, medsebojno skladnimi materiali, ki se povezujejo v kvalitetno celoto ter skupaj ustvarjajo skladno povezanost z naravo in uporabniki. Dokazano je, da je bivanje v taki hiši alergikom prijazno saj ne vsebuje zdravju škodljivih snovi, še več: celo ugodno vpliva na zdravljenje. 

 

Omogočamo vam tudi vodeno samogradnjo, s katero se sprošča veselje ob neposrednem spoznavanju naravnih materialov in pridobivanju izkušenj z gradnjo lastnih bivalnih enot.

 

Sonaravna hiša je neločljivo povezana z ožjim okoljem parcele, ki ga uredimo tako, da hrani dušo in telo - za vas vzpostavimo BIVANJSKI VRT, več....  

Sonaravna kakovost bivanja je rezultat znanja, premišljenega in preizkušanega strokovnega dela, ki ga smelo in radostno opravljamo ter ga želimo izmenjevati. Vabimo, da se pridružite ! 

bottom of page